Bed en Breakfast Friesland
Bed en Breakfast Oppe" Klincke" in Franeker BB Friesland.
Bed en Breakfast Oppe Klincke. Op een steenworp afstand van de Waddenkust, tussen de aardappel en korenvelden, ligt Bed en Breakfast Oppe Klincke. De twee eeuwen oude kop-hals-rompboerderij is gevestigd aan de rand van het pittoreske Franeker. De ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken.
BB Gastopstal.
Deze bijzondere appartementen, c.q. vakantiehuisjes vindt u in Wyns Friesland, dat ligt 5 km boven Leeuwarden en vlak onder Bartlehiem, sommige winters vooral bekend van de elfstedentocht. Kijk om een indruk te krijgen eens rond via Google streetview. Enkele jaren geleden zijn wij gestart met de B en B in en naast onze boerderij.
Bêd Brochje / Logies en Ontbijt / Bed and Breakfast.
U leert zo op een leuke manier Fryslân en zijn bevolking kennen. De prijs voor een overnachting met ontbijt is vanaf 2200, per persoon, afhankelijk van de uitrusting van de kamer. Oant sjen in Fryslân. Bêd" Brochje, or bed and breakfast in the Frisian countryside. A unique way for you, as a tourist, to become acquainted with the Frisian people and life in Friesland.
Luxe Bed and Breakfast Friesland Zathe De Spieker WelkomZathe De Spieker.
Welkom in Friesland. Beleef het platteland en kom overnachten in een Friese boerderij uit 1890. Prijsinformatie van de sfeervolle, luxe Bed and Breakfast kamers van Zathe De Spieker op basis van logies en ontbijt lees meer. In het Friese weidegebied De Greidhoeke in het hart van de historische Friese elf steden lees meer.
Bed en Breakfast Friesland Bed and Breakfast adressen in Friesland.
Taniaburg Bed Breakfast biedt zijn gasten de gezelligheid van de stad Leeuwarden en de natuur van het Leeuwerder Bos en omgeving. Prijs voor 2 personen. 0512 385 084. Logeren bij oud-journalist en Friesland kenner Jan Arendz in de voormalige stookhut van landgoed Lauswolt.
Bed en Breakfasts Friesland Bed and Breakfast Europe.
Kitts en Nevis3576468St. Vincent en de Grenadines607072Svalbard, en Jan en en Arabische Emiraten6252001Verenigde, Staten2635167Verenigd, Koninkrijk1562822Vietnam718075Voormalige, Joegoslavische Republiek Macedoniu00eb4034749Wallis, en Futuna2461445Westelijke, en Zuidelijke Sandwicheilanden7909807Zuid-Soedan2661886Zweden2658434Zwitserland, dd-mm-yy 0 2755812 nl Friesland 0. Home Nederland Friesland. Bed and Breakfast Friesland. 45 BB's' gevonden in Friesland.
Bed Breakfasts in Friesland.
herenhuis aan de rand van het oude centrum. Sfeervolle woning nabij Dokkum met hottub. Gehele bed breakfast 2 bedden. Sfeervolle woning nabij Dokkum met hottub. Uit en toch thuis. Gehele bed breakfast 2 bedden. Uit en toch thuis. Bed Breakfast Menaam.
Home Bed and Breakfast Claercamp.
Het is een mooi geheel geworden op een prachtige en unieke plek aan de route van de elfstedentocht en wij genieten dagelijks van de rust en de natuur om ons heen. Dat willen we graag delen met anderen en daarom zijn we in 2011 een kleinschalige Bed and Breakfast begonnen.

Contacteer ons