Bed en Breakfast Texel
Bed Breakfast Elly BB-Texel.
Welkom bij Bed Breakfast Elly. Aan de rand van het noordelijkste dorpje van Texel, is het heerlijk overnachten in onze kleine, maar zeer comfortabele BB! Na een dag op het water, strand of waar dan ook, is het heerlijk ontspannen op je kamer of in de zonnige tuin! Genietend van een kopje koffie of een lekker glas wijn! s Morgens wakker worden in je eigen tempo en genieten van het luxe ontbijt op je kamer of aan de tuintafel!
Bed Breakfasts in Texel.
Priv├ękamer 1 bed. Noorderdiek, bed breakfast, Texel. Augusta's' bed and breakfast. Gehele bed breakfast 3 bedden. Augusta's' bed and breakfast. Bed en Bike Texel, Den Burg. Priv├ękamer 1 bed. Bed en Bike Texel, Den Burg. Ayurvedic Homestay Sukha Texel, kamer Prana.
BB Le Commandeur Texel.
Wij hebben vier van de vijf tulpen mogen ontvangen van de Stichting Bed Breakfast Nederland. Een bed breakfast in de categorie met vier tulpen heeft volgens de stichting een uitstekende kwaliteit, met veel voorzieningen en een zeer goede service. Het interieur van het bed breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. Luxe Bed Breakfast op Texel: Le Commandeur.
Bed en Breakfasts Texel Bed and Breakfast Europe.
Vergeet dan niet een hapje te proeven van het lamsvlees, de schapenkaas en kruidenbitters, de overheerlijke oesters en de verse vis uit de Waddenzee. Ervaar, proef en beleef het zelf. Profiteer van het unieke aanbod van Bedandbreakfast.nl en kijk voor de leukste BBs op Bed and Breakfast Texel.
Isola Bella.
Door bijvoorbeeld een strandwandeling te maken, of te fietsen over het eiland, zwerven door de natuur, vogels kijken, unieke flora: ontdek hoeveel moois Texel te bieden heeft. Een verblijf op het erf kan natuurlijk ook; wandel langs de moestuin naar de stilte tuin en droom weg op een van de romantische zitjes inabij de groentekas, waar de lekkerste tomaatjes van de wereld groeien.
Texel Bed breakfast b b of logies met ontbijt Bed breakfast b b of logies met ontbijt.
U mag in uw woning bed breakfast BB of logies met ontbijt aanbieden. Hiervoor heeft u geen vergunning of toestemming nodig van de gemeente. Wel gelden de volgende voorwaarden.: U biedt maximaal aan 6 personen BB, in maximaal 3 kamers. De kamers voor BB bevinden zich in de woning. In een berging, garage of losstaand gebouw is het niet toegestaan. Als het bestemmingsplan dit toelaat is het wel mogelijk een aangebouwde garage of berging te wijzigen in een slaapkamer of kamer. BB is ondergeschikt aan de woonfunctie. U woont permanent in de woning. U staat op het adres van de woning ingeschreven in de Basisregistratie Personen bij de gemeente Texel. In een kamer voor BB mogen sanitaire voorzieningen aanwezig zijn, maar geen keuken vergelijkbaar met een hotelkamer. U beschikt over voldoende eigen parkeerruimte. Voldoende is 06, parkeerplaats per BB-kamer. U heeft geen uitbundige reclame-uitingen aan de woning. Het aanbieden van BB leidt niet tot overlast voor de omgeving of omwonenden. U doet aangifte voor de toeristenbelasting. Beheer en servicenormen.
Bed breakfast Texel.
Bed and breakfast Texel huren? Zoek en vind het op www.holland-vakantiehuis.nl.
Charmant Havenhotel Texel. Bed and breakfast Oudeschild. ons hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Texel, direkt aan de kade en de havenmond van Oudeschild vanwaar u alle schepen op een steenworp afstand ziet uit en invaren.

Contacteer ons