beheerder gezocht bed and breakfast
Beheerders gezocht / aangeboden Dordogne Travel.
Bed and Breakfast. Bed and Breakfast met zwembad. Bungalow met zwembad. Camping met zwembad. Luxe Villa met zwembad. Vakantiehuizen met zwembad. Lot et Garonne 47. Is dit uw ideale vakantie? Vakantie met kinderen. Vakantie met huisdieren. Vakantiehuis met viswater. Last minute aanbiedingen. Hoe werkt het? Beheerders gezocht / aangeboden.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting.
Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Bewoner gezocht voor Bed and Breakfast vesting. Geplaatst op: 20 augustus 2013. De vesting Slot Loevestein met Bed and Breakfast, een 650 jaar oude vesting in Poederoyen bij Zaltbommel, zoekt een bewoner. De nieuwe beheerder moet in de dienstwoning van de vesting gaan wonen, en hierbij gasten van de nieuw gevestigde Bed and Breakfast gaan verzorgen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Wie wordt bed breakfast-houder bij Slot Loevestein? Bed and Breakfast Blog Inspirerende Bestemmingen en Unieke BB's.'
Dag en nacht aanwezig. Gezocht wordt naar een stel dat dag en nacht op het terrein van het kasteel in het Gelderse dorp Poederoijen wil zijn. Overdag zijn ze verantwoordelijk voor onder meer de bed breakfast, onderhoud van apparatuur en de veiligheid op het terrein.
Beheerders gezocht / aangeboden Particuliere vakantiehuizen.
een investeerder die een goed renderende camping zoekt met in te huren beheerder cq. De camping 5ha met 120 plaatsen heeft een groot aantal verhuuraccommodaties in exploitatie, waaronder bungalows, chalets, mobilhomes, toercaravans en ingerichte tenten. Restaurant, sauna, winkel, receptie, 2 verwarmde zwembaden, eigen afvalwaterstation alles in perfecte staat van onderhoud. Op het terrein ook een groot woonhuis 1829. Uitvoerige verkoopinformatie beschikbaar. En bij serieuze interesse ook de cijfers van de laatste 3 jaren. Jet en Marco Ensing. juni 16, 2017. Beste lezers, Wij zijn Jet en Marco.Op dit moment runnen we een bed and breakfast Sunseasleep en appartementen dushisunshine op Curacao.
BB Hospedaje Andalucia, Spanje-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan. Dit bedrijf heeft vacatures voor BB Hospedaje Andalucia, Spanje. CAF is one of the international market leaders in the design, manufacture and maintenance of modern rolling stock.
bedand breakfast bed breakfast beheerder gezocht bed and breakfast.
bed and breakfast veluwe. beheerder gezocht bed and breakfast. bed en breakfast met hond. bed and breakfast noord brabant. bed en breakfast duitsland. bed en breakfast kust belgie. bed and breakfast overnemen. bed en breakfast kust. bed en breakfast scheveningen.
Huizen en Kamers Buitenland Overige soorten Marktplaats.nl.
Te koop aangeboden: luxe stacaravan/chalet voor 4-5 personen 2 slaapkamers met grote veranda op zeer mooie nette 4 sterren camping de" pujol" te argeles-sur-mer in zuid-frankrijk regio coullioure perpignan spaanse grens altijd gedroomd van uw eigen vakantie accommodatie onder de franse zon? 4 kamers 32 m Recreatiepark. Aankoopmakelaar gezocht in de algarve-portugal? Droomhuis gezocht in de algarve?

Contacteer ons