do. dec 8th, 2022

Nederland is een mooi land dat zich in Noord -Europa bevindt. Het landschap is gevuld met windmolens, kanalen en tulpenvelden. De hoofdstad, Amsterdam, is de thuisbasis van het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en Anne Frank House. Het is ook een UNESCO -werelderfgoedsite. Amsterdam is een uitstekende plek om een vakantie door te brengen. In Amsterdam kun je ook de Musea Rembrandt en Vermeer bezoeken, die wereldberoemd zijn om hun kunst. Deze stad is een voorbeeld van de Nederlandse gouden eeuw.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was Nederland of Holland een van de vele Europese landen overgenomen door nazi -Duitsland. Gedurende deze tijd verloren duizenden Nederlanders hun leven. Het Nederlanders eren nog steeds hun gevallen helden door de dag van de herinnering aan de doden te observeren. Je kunt zelfs herdenkingsplaques en gedenktekens vinden die zijn gewijd aan degenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben gevochten.

Een andere populaire Nederlandse vakantie is Pasen, een christelijke vakantie die in het land wordt gevierd. Pasen is ook een tijd voor goed eten. Kinderen in Nederland brengen tijd door met hun gezin en eten grote paasmaaltijden, vaak met veel groenten en vlees. Paaseieren zijn een symbool van nieuw leven en vruchtbaarheid. Terwijl kinderen deze lekkernijen eten, zoeken ze ook naar de paashaas verborgen ei.

Naast Pasen is koningsdag een nationale feestdag in Nederland. De vakantie wordt gevierd op 27 april en is gemarkeerd met oranje decoraties en parades. Mensen dragen oranje kleding op deze dag, die de koninklijke familie van Orange-Nassau eert. De festiviteiten beginnen meestal op de nacht voor de dag en gaan 24 uur mee. Covid-19 dwong echter de annulering van deze vakantie in 2020, maar wordt verwacht dat deze in 2022 wordt hervat. Wat betreft de festiviteiten, ze beginnen op de Vrijmarkt en omvatten straatartiesten en grote feesten.

Een andere populaire Nederlandse vakantie is Kerstmis. De feestdag viert het einde van de nazi -bezetting van Holland en Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze vakantie houden veel grote steden openbare feesten en parades. Het openbaar vervoer is gedurende deze tijd beperkt, dus misschien wilt u vooruit plannen om verkeer op deze dagen te voorkomen.

Een vakantie in Nederland is een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren. Terwijl je op bezoek bent, blijf in een lokaal huis om een echte smaak van het land te krijgen.

Door adminde